گروه ایرنا زندگی - یکی از دغدغههای خانوادهها در سفرها، تهیه غذای سالم است تا به مشکلات گوارشی و مسمومیت غذایی مبتلا نشوند.
استفاده از انواع کنسرو و جوشاندن آن یکی از وعدههای غذایی در مسافرت است برای همین اینجا قصد داریم طرز تهیه پلو تن ماهی را با هم مرور کنیم.
مواد لازم برای۴نفر:
برنج ۲ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
تن ماهی ۲عدد
پیاز ۲عدد بزرگ
سیر ۲حبه
شوید به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نمک،فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پلو تن
ابتدا لوبیا ها را پاک کرده و داخل آب می جوشانبم تا بپزد.
برنج را در ظرف دیگری میشوییم و خیس میگذاریم.
پیازها را خلالی خرد کرده و داخل روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس کمی زردچوبه و سیر را اضافه میکنیم و تن ماهی را اضافه کرده و با قاشق بافت تن ماهی را از هم باز میکنیم تا با پیاز مخلوط شود.
در مرحله آخر ادویه ها را به مایه تن ماهی اضافه کرده و گاز را خاموش می کنیم.
در یک قابلمه آب را جوشانده و به آن برنج را با کمی نمک اضافه میکنیم؛ وقتی برنج نیم پز شد و وقت آبکش برنجسر رسید، لوبیای پخته شده را به برنج اضافه کرده و آبکش میکنیم.
نکته: لوبیا را قبل از اضافه کردن به برنج آبکش کنید تا برنج تیره نشود.
پس از آبکش کردن برنج، ابتدا کف قابلمه را چری کرده سپس یک لایه برنج، مقداری شوید خشک یا شوید تازه خرد شده و مقداری مایه تن ماهی می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود.
برنج را دم میگذاریم و پس از نیم ساعت غذا آماده است.
نظر شما